Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlineparagnost.net


  Online hulplijn met online paragnosten uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Paragnosten uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van paragnosten uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Amber
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op onlineparagnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Lieve Amber, zoals beloofd zet ik een getuigenis voor je neer want je hebt mij super geholpen. Met je reading en pendel die je altijd er bij neemt mijn dank en tot later.




Ervaring van ano met paragnost Amber   Ervaring van ano met paragnost Amber   Ervaring van ano geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Ik heb Amber 1 x telefonisch gesproken en 1 x via mail (fotoreading). Wat ze zei en wat ze schreef klopt. Ik vind haar een oprechte en verstandige vrouw die gevoelens en de situatie 100% juist aanvoelt.




Ervaring van Isabel met paragnost Amber   Ervaring van Isabel met paragnost Amber   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Even een dikke bedankt voor je steun en het blijven geloven in mij, ook was ik het even kwijt
een dikke bedankt.




Ervaring van xxx met paragnost Amber   Ervaring van xxx met paragnost Amber   Ervaring van xxx geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Amber
ik spreek je al jaren altijd wel over hetzelfde maar door jou toe doen kan ik altijd weer verder .
en daarvoor wil ik jou toch even bedanken amber want je bent voor mij goud waard.




Ervaring van leon met paragnost Amber   Ervaring van leon met paragnost Amber   Ervaring van leon geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Lieve Amber
Mijn dank weer voor je Reading en je geduld die je hebt met mij, alles is uitgekomen zoals je mij verteld hebt ook al maak ik je het soms moeilijk toch blijf je kalm en ga je niet van je niet af van je standpunt en eerlijk Amber je hebt 100% gelijk houden zo.
Tot de volgende.




Ervaring van Xxx met paragnost Amber   Ervaring van Xxx met paragnost Amber   Ervaring van Xxx geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Echt een schat van een mens hart van goud zo lief zo zuiver. Heeft een luisterend oor geef advies rustgevend. Ben echt blij wanneer ik Amber aan de tel krijgt is de moeite waard lieve mensen. Dankjewel wel lieverd en tot snel.

Gr.Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Amber   Ervaring van Angela met paragnost Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Dankjewel lieve Amber ben blij dat ik uw vandaag heb gesproken, duwtje geven en kom op aan jouw zelf denken.
Waar een wil is een weg en het komt allemaal goed.
Fijne feestdagen.




Ervaring van Angela met paragnost Amber   Ervaring van Angela met paragnost Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Lieve Amber, ik bel je al ruim een jaar sinds mijn wereld gevoelsmatig instortte. Je had het altijd bij het juiste eind. Dat er een einde aan dingen zou komen dat het niet makkelijk zou gaan. Je bent eerlijk en zegt ook als de uitkomst niet is wat ik wil horen.
Ik belde je na maanden over een van m'n kindjes en terwijl wij spraken legde je ook nog even de kaarten op ons samen. Je weet nog wie ik ben en wat wij besproken hebben. Dat geeft een fijn gevoel. Dank je lieve Amber, voor de lieve vrouw die je bent.




Ervaring van S met paragnost Amber   Ervaring van S met paragnost Amber   Ervaring van S geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Beste Amber.

Wij hebben elkaar vaak gesproken.
Uw voorspellingen komen heel vaak overeen met de realiteit.
Soms bespreekt u zaken die ik u niet verteld hebt maar u brengt deze naar voren waarbij ik het gevoel heb de juiste medium te spreken.


Paul.




Ervaring van Paul met paragnost Amber   Ervaring van Paul met paragnost Amber   Ervaring van Paul geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Hoi Amber,

Dankjewel voor alles. Hou je op de hoogte was een fijne gesprek.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Amber   Ervaring van Angela met paragnost Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Weeral bedankt voor je inzichten en je pendel , ik bel je vaak en het komt altijd uit , daarom mijn diepste dank , voor je mooie uitleg en voorspelling .
Je bent sinds jaren een meerwaarde voor deze lijn , altijd eerlijk en soms ook confronterend maar dat mag .

N.




Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Dag lieve Amber, ik wil jou weer ontzettend bedanken voor jou heldere inzichten en adviezen. Ik wil jou aan een ieder aanbevelen. Alles wat jij voorspeld komt uit. Altijd neem jij tijd voor mij, zo fijn is dat. Soms ben ik bang, maar dan weet jij weer mijn angsten weg te nemen. Ik weet zeker dat jij heel lang in mijn leven zal voortleven. Dankjewel.




Ervaring van Maureen met paragnost Amber   Ervaring van Maureen met paragnost Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Lieve lieve lieve Amber,

Dank voor je inzichten. Wij hebben al een tijdje contact met elkaar en ik krijg altijd oprechte adviezen van jou. Buiten jou inzichten, ben jij voor mij de allerliefste die ik volledig vertrouw, maar je zegt ook eerlijk als je het niet zeker weet. Je doet geen toezeggingen als je ergens niet achterstaat. Daar heb ik wat aan, altijd eerlijk en oprecht. Ik wil je ontzettend bedanken en heel fijn jouw stem gehoord te hebben.
Dag lieve Amber en tot horens.

Lieve groetjes,

Maureen.




Ervaring van Maureen met paragnost Amber   Ervaring van Maureen met paragnost Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 23 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Super. Alles klopt en alles komt uit. Dankjewel voor je geduld.
Anne.




Ervaring van Anne met paragnost Amber   Ervaring van Anne met paragnost Amber   Ervaring van Anne geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Weer eens bedankt Amber ik heb een hele goede inzicht in de situatie die jij mij hebt uitgelegd , wat was ik bang maar naderhand heb ik mij wel kunnen orienteren over wat ik moest doen met hem en mijn huis en denk ik nu alleen nog maar aan mijzelf want zoals je zei. ik ben belangrijk en daar blijf ik in geloven je zie ook een gewaarschuwd mens is er twee waard .
Dank je Amber ik weet wat ik moet doen .
Els.




Ervaring van Els met paragnost Amber   Ervaring van Els met paragnost Amber   Ervaring van Els geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Amber ik heb je nu al paar keer gesproken, het is altijd weer fijn even met je te praten. Je geeft moed en kracht en veel vertrouwen ik dank je daarvoor.




Ervaring van lucia met paragnost Amber   Ervaring van lucia met paragnost Amber   Ervaring van lucia geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met paragnost Amber   Ervaring van Amber met paragnost Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Altijd sta je voor me klaar.
Je biedt steeds een luisterend oor.
Ik kan altijd bij jou terecht.
Bevestigen en voorspellingen komen altijd uit.
En daar bedank ik je nu voor.

Toch blijft S. in mijn kaarten terug komen,en toch blijf ik benieuwd.

We blijven in contact, en tot snel.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met paragnost Amber   Ervaring van Angela met paragnost Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Een super warme vrouw, die altijd naar je zal luisteren.
Alles was ze zegt klopt precies
Ze zal altijd eerlijk zijn tegen je hoe moeilijk dat soms ook is.
Ze staat je altijd bij en niks is haar te veel.
Ze zorgt er altijd weer voor dat je weer met positieve moed er tegen aan kan.
Een echt aanrader.
Ben blij met haar .

Liefs Esther .




Ervaring van Esther met paragnost Amber   Ervaring van Esther met paragnost Amber   Ervaring van Esther geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Lieve Amber,

Het is altijd een feestje voor mij om jou te mogen spreken. Jij bent afgelopen maanden een enorme steun voor mij geweest. Als ik het even niet weet of ik ben onzeker over iets dan weet jij wel raad. Weer is jou inzicht uitgekomen stukje grond wat in de verkoop stond is verkocht. Alles wat jij tot nu toe hebt voorspeld is uit gekomen. En het advies over sparen doe ik, en ik heb sinds onze laatste gesprek aardig wat gespaard. Dankjewel 🙏 weer Amber. Ik kan jou echt aan een ieder aanbevelen. Fijn, warm en oprecht ben jij. Tot gauw weer. Dikke kus van mij

Maureen.




Ervaring van Amber met paragnost Amber   Ervaring van Amber met paragnost Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Beste Amber, ik wilde jou nog eens bedanken voor de fijne babbel en steun die ik van jou mocht ontvangen. Maar de telefoon sloeg af waardoor ik dit hier zo graag nog eens getuig dat je de geknipte persoon bent die weet waarover ze spreekt. Het doet deugd. Merci Amber.




Ervaring van Dominique met paragnost Amber   Ervaring van Dominique met paragnost Amber   Ervaring van Dominique geplaatst op 18 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Bedankt Amber voor de voorspellingen. Ik had je beloofd zo gauw het uitkomt schrijf ik een getuigenis. Dus Amber het is zoals je zei, ik ben zo blij. Mijn dank amber.




Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Amber is een heel goed medium. Zeer aan te bevelen. Alles wat je zei was waar. Groetjes Bianca.




Ervaring van Bianca met paragnost Amber   Ervaring van Bianca met paragnost Amber   Ervaring van Bianca geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Vandaag met je gesproken voor de eerste keer. Ik voelde me direct thuis bij je. Het voelde zo zuiver aan en toen je ook zei de eind verantwoording ligt bij jezelf. Dat klopt helemaal, je hebt gelijk 100 percent. Ik snap het ik snap het volledig, dank je E.




Ervaring van Anoniem met paragnost Amber   Ervaring van Anoniem met paragnost Amber   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Top top dat wil ik toch aan u mede delen. Alles maar dan ook alles wat u gezegd heeft is uitgekomen. Ik had u beloofd dat ik het u liet weten Amber. Bedankt lieve Amber.




Ervaring van T met paragnost Amber   Ervaring van T met paragnost Amber   Ervaring van T geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Bedankt Amber voor al je support en inleving elke keer weer en je geduld prachtig gewoon en je secuurheid van de pendel je weet ik contacteer je weer als ik je goede raad nodig heb en ik weet ook wat je zegt komt uit.




Ervaring van Nico met paragnost Amber   Ervaring van Nico met paragnost Amber   Ervaring van Nico geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Dank u voor u aangename gesprek. Ik blijf er in geloven .
Dat alles goed komt.
Je hebt me de kracht gegeven . Dank u. Ik hou je op de hoogte. Xxx.




Ervaring van Sterre met paragnost Amber   Ervaring van Sterre met paragnost Amber   Ervaring van Sterre geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Lieve Amber,

Altijd zo fijn om je stem te horen. Zo fijn om een derde oog te hebben. Als ik het even niet meer weet, dan ben jij er. Altijd eerlijk soms streng, maar dat heb ik nodig. Wat ben ik jou ontzettend dankbaar lieve Amber voor alle inzichten en adviezen. Het voelt goed bij jou en alles wat jij voorspelde, is uitgekomen. Ik ga voor mijn restaurant. Tot horens .

Liefs, Maureen.




Ervaring van Maureen met paragnost Amber   Ervaring van Maureen met paragnost Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Hallo Amber merci .Amber wat hebben wij al een roller coaster wij zijn al een tijdje in gesprek en het is niet gemakkelijk eerder moeilijk maar je zegt altijd moeilijk gaat ook en daar uit schep ik weer moed en gelukkig want de ik zie de horizon en de warmte weer. jij bent de enige waar ik altijd naar luister en doe wat je me gezegd hebt mijn grootse dank. Amber dat ik jou heb mogen leren kennen en dat onze vriendschap nog lang mogen duren .




Ervaring van Annie met paragnost Amber   Ervaring van Annie met paragnost Amber   Ervaring van Annie geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Amber mijn dank je hebt het allemaal goed gezien. Ik was even bang maar je stelde mij gerust. Ik moet immers niet bang zijn en je vertelde me ook het waarom ik geen schrik moet hebben. Maar dat het zo geregeld is van hierboven en dat het geen toevalligheid is. Maar bittere waarheid , fijne waarheid , goede beslissingen. Ik weet het je hebt gelijk en dat ik er even aan twijfelde. Ik dank je Amber.




Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Lieve Amber ik moet toch eens een getuigenis schrijven om alle hulp van jou en de pendel alles klopt tot aan de dag als ik het even niet meer weet bel ik jou en altijd sta je klaar voor mij. en als ik eens twijfel zeg jij maar wacht eens , en ja dan komt het uit soms zeg je ook nu niet wachten en ik wacht en het klopt toch blijf ik doms twijfelen maar iedere keer moet ik zeggen je hebt gelijk , sorry als ik je soms in twijfel trek dat is mijn ontwetendheid .maar ik kom altijd terug naar je omdat ik weet je hebt gelijk en je weet het mijn absolute dank voor je steun en toeverlaat .




Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Amber nogmaals bedankt. Hij is gekomen ondanks dat ik je niet geloofde. Hij was er tot mijn grootste verbazing en nu nog de rest. Dan ben ik heel gelukkig. Mijn dank dat je het toch bleef zeggen en ik geloof je. Amber bedankt fijne feestdagen voor u.




Ervaring van P met paragnost Amber   Ervaring van P met paragnost Amber   Ervaring van P geplaatst op 26 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Amber mijn dank je hebt het allemaal goed gezien ik was even bang maar je stelde mij gerust , ik moet immers niet bang zijn en je vertelde me ook het waarom ik geen schrik moet hebben maar dat het zo geregeld is van hierboven en dat het geen toevalligheid is .
Maar bittere waarheid , fijne waarheid , goede beslissingen , ik weet het je hebt gelijk en sorry dat ik er even aan twijfelde .
Ik dank je Amber .




Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N met paragnost Amber   Ervaring van N geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Dankjewel Amber. Ik ben ermee geholpen, dankjewel.




Ervaring van Cynthia met paragnost Amber   Ervaring van Cynthia met paragnost Amber   Ervaring van Cynthia geplaatst op 15 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Mijn dank Amber voor u zeer wijze woorden. Fran.




Ervaring van Fran met paragnost Amber   Ervaring van Fran met paragnost Amber   Ervaring van Fran geplaatst op 7 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Onlineparagnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Onlineparagnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlineparagnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlineparagnost.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden