Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlineparagnost.net


  Online hulplijn met online paragnosten uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Paragnosten uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van paragnosten uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Nima
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op onlineparagnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Ik kan alleen maar positief zijn over Nima! Echt bizar hoe zij altijd maar dan ook altijd er vlak op zit met haar voorspellingen. De moeite waard eens contact op te nemen. Dank u wel voor je steun de afgelopen tijd, ik blijf je zeker bellen!




Ervaring van Anoniemeke met paragnost Nima   Ervaring van Anoniemeke met paragnost Nima   Ervaring van Anoniemeke geplaatst op 14 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Straffe dame! Tot nu toe komt alles uit wat ze heeft zien liggen in de kaarten. Ook al twijfel ik heel vaak, telkens moet ik haar laten weten dat ze gelijk had.
Echt de moeite om haar eens te contacteren. Super dame!




Ervaring van Anoniemeke met paragnost Nima   Ervaring van Anoniemeke met paragnost Nima   Ervaring van Anoniemeke geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima,
Bedankt voor je super fijne redding, eerlijk, duidelijk en oprecht. Het liep precies zoals u had voorspeld. Dank je wel prachtig mens.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve, beste Nima
Zojuist weer met jou gesproken.
Wat je mij vertelde dat hij graag naar mijn jongste zoon kijkt heeft mij geraakt.
Er is een mooie klik tussen hen.
De dingen die jij hebt verteld zijn zo raak. Het kan niet anders dan dat je met alles gelijk krijgt.
Jij behoort tot mijn favoriet.
Je bent een lieve, rustige warme vrouw.
Hierbij een extra bedankje en dikke knuffel.

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met paragnost Nima   Ervaring van Daphne met paragnost Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima, ik ben verbluft.
Hoop dat je echt gelijk krijgt. Ook ben je een lieve vrouw.
Dankje.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met paragnost Nima   Ervaring van Daphne met paragnost Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima, vandaag voor de 2 keer met u gesproken. Alles wat u gezegd heeft kan ik plaatsen. En heb alle vertrouwen dat u voorspellingen uit gaat komen. Hartelijk dank.




Ervaring van Orchidee met paragnost Nima   Ervaring van Orchidee met paragnost Nima   Ervaring van Orchidee geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Schitterend zuiver medium. Achter mekaar komen de feiten, een waar orakel. Nima biedt aaneengesloten voorspellingen en de verbanden zijn verbluffend. Ze vertelt over morgen alsof het allemaal gisteren is gebeurd. Topper.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima, bedankt weer voor de reading over mij en Terence , en ik blijf er in geloven dat alles goed komt, en dat hij terug komt.dikke kus en veel liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met paragnost Nima   Ervaring van Nathalie met paragnost Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Bedankt nima je bent een topper en zeker een aanrader bel je snel weer.




Ervaring van anoniem met paragnost Nima   Ervaring van anoniem met paragnost Nima   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Nima is een oprechte, lieve vrouw en een top medium. Dank u voor alles.




Ervaring van riet met paragnost Nima   Ervaring van riet met paragnost Nima   Ervaring van riet geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima, sorry mijn credits waren op en de verbinding werd verbroken. Maar ik wilde je wel even bedanken voor de reading en ik blijf geloven ;) liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met paragnost Nima   Ervaring van Nathalie met paragnost Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Bedankt lieve Nima. Had jou zojuist weer gebeld over die persoon waarvan jij de naam maar niet kan onthouden. Haha. Maar bedankt weer voor je peptalk, ik hoop echt dat jij en die andere (goede) collega's het juist hebben. Hopelijk kan ik je snel deze bevestiging geven. Ik ga je snel weer eens bellen. Liefs F en die andere F. Xx.




Ervaring van F met paragnost Nima   Ervaring van F met paragnost Nima   Ervaring van F geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Nima bedankt voor uw mooie consult. Super tot snel.




Ervaring van anoniem met paragnost Nima   Ervaring van anoniem met paragnost Nima   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Hey Nima. Gisteren een heel verhelderend gesprek gehad met jou. Bedankt voor jouw goede raad en tools die je me hebt aangereikt. Wat de toekomst brengt zie ik wel en hou je op de hoogte. Bedankt voor jouw steun.
Lieve groet S.




Ervaring van SVH met paragnost Nima   Ervaring van SVH met paragnost Nima   Ervaring van SVH geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Een top medium. Ze is oprecht, zuiver en to the point. Ze draait er niet omheen. Daarnaast is ze altijd opgewekt en positief. En weer zijn voorspellingen uitgekomen. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Zeker contact met haar opnemen, ze is de moeite waard. Ze is heel zacht en begrijpt en vooral voelt meteen aan waarover het gaat. Zo geeft ze je meteen inzichten en hoe je verder kan met je situatie. Een echte aanrader. Voor mij is ze top.
A.




Ervaring van Anja Reniers met paragnost Nima   Ervaring van Anja Reniers met paragnost Nima   Ervaring van Anja Reniers geplaatst op 16 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Dankjewel lieve Nima voor die mooie reading van daarnet. Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Nima   Ervaring van Nathalie met paragnost Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima,

Ik heb je nu al 2x mogen spreken. Geen woorden voor wat jij kan. Heel zuiver, lief en begrijpbaar geef jij iedere keer opnieuw de juiste inzichten, tools en voorspellingen die er op dat moment toe doen.




Ervaring van e. met paragnost Nima   Ervaring van e. met paragnost Nima   Ervaring van e. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Zonet een topreading gehad met Nima, ziet onmiddellijk wat er speelt heb vertrouwen in de voorspelling.




Ervaring van Grace met paragnost Nima   Ervaring van Grace met paragnost Nima   Ervaring van Grace geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Positief rechttoe rechtaan consult, verhelderende adviezen gekregen.
Dankjewel.




Ervaring van Gaby met paragnost Nima   Ervaring van Gaby met paragnost Nima   Ervaring van Gaby geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Dank je wel Nima over de inzichten die je mij gegeven hebt tijdens ons het gesprek over mij werk.




Ervaring van Lin met paragnost Nima   Ervaring van Lin met paragnost Nima   Ervaring van Lin geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Vol verbazing en positiviteit kijk ik terug naar mijn gesprek met haar. Wat een pracht van een vrouw die je meteen tot rust brengt, je bent een geschenk van hier boven. De dingen die ze me vertelde klopte tot ik detail, wauw. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met haar op te nemen.

Een enorme dank u wel voor het gesprek en voor je mooie boodschappen. Ik hou je op de hoogte.

Dikke kus, S.




Ervaring van S met paragnost Nima   Ervaring van S met paragnost Nima   Ervaring van S geplaatst op 13 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Ik heb twee keer met medium Nima gebeld, ik heb een goede en gedetailleerde reading gehad op diverse gebieden. Echt geweldig, medium Nima is echt top. Ik neem weer gauw contact met haar op. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Super lieve dame, ik had haar een foto gegeven en alles wat ze mij hierover vertelde klopte volledig, deze dame heeft een bijzondere gave en is zeker de moeite waard om te bellen .




Ervaring van X. met paragnost Nima   Ervaring van X. met paragnost Nima   Ervaring van X. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Met Nima een fijn gesprek gehad, het klopte allemaal wat ze zei over de situatie. Nu is het afwachten. 35 D.




Ervaring van 35 D. met paragnost Nima   Ervaring van 35 D. met paragnost Nima   Ervaring van 35 D. geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Zo lief en zo raak alles klopt wat je mij verteld, ik waardeer je eerlijkheid. Dank je wel voor je prachtige readings.

Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Top medium en voorspellingen komen in no time uit. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Hi Nima. Hhhh wederom een voorspelling van je uitgekomen. Tot gauw weer en you are the best. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Hi Lieve Nina, wederom een paar voorspellingen uitgekomen waar ik in eerste instantie dacht dat het onmogelijk was. Ik zou je heel graag dit weekend willen spreken of vandaag. Hoop je te zien/spreken. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 1 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima,

Enkele dagen geleden heb ik je gebeld. Je bent een lieve dame met enorm veel positieve energie. Je hebt me inzichten gegeven . Je bent de 5 sterretjes meer dan waard. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met paragnost Nima   Ervaring van L met paragnost Nima   Ervaring van L geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Onlineparagnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Onlineparagnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlineparagnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlineparagnost.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden