Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlineparagnost.net


  Online hulplijn met online paragnosten uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Paragnosten uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van paragnosten uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op onlineparagnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Bedankt EVS. Ik heb terug een beter zicht op mijn werksituatie. Je zei rake dingen echt top hoe jij de mensen en situaties kunt aanvoelen / beschrijven. Ik hou jou op de hoogte.




Ervaring van F met paragnost Evs   Ervaring van F met paragnost Evs   Ervaring van F geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Beste Anouk, het was even wachten en mijn geduld werd op de proef gesteld. Maar nu zijn je voorspellingen allemaal uitgekomen. Dank daarvoor groetjes L.




Ervaring van L met paragnost Anouk   Ervaring van L met paragnost Anouk   Ervaring van L geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny is heel prettig om mee te praten en ze neemt heel gedetailleerd op om vervolgens met een scherpe analyse en voorspelling te komen. Ze heeft me vaak geholpen.




Ervaring van Ton met paragnost Desteny   Ervaring van Ton met paragnost Desteny   Ervaring van Ton geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dear Nellekke, unfortunately the line was cut but I was very happy to hear from you again, you help and support me like anyone else and I am very grateful to the universe that I found you. As soon as I have news about C and about my problem in the Netherlands and the one in Italy of course I let you know Hope to hear from you soon, your Italian customer Maria.




Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Alles wat u zei is nu allemaal zo gebeurd. wauw. Ik hoop je snel te kunnen spreken.




Ervaring van A.H met paragnost Nellekke   Ervaring van A.H met paragnost Nellekke   Ervaring van A.H geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve louisa, ik bel je al enige tijd, als laatst hadden we het over de job van mijn man, hij had het niet meer naar zijn zin. Jij zei al, komt goed. Heb vertrouwen. Binnenkort wordt hij overgeplaatst naar een andere locatie. Hij heeft deze week een gesprek gehad en idd hij wordt overgeplaatst. Weer is je voorspelling uitgekomen. Wat ben jij ongelofelijk goed, beste medium op de lijn.




Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Christelle
  Ervaring met paragnost Christelle
  Lieve Christelle,

Bedankt om me zo te steunen en te luisteren in mijn moeilijke tijd. je geeft me altijd de sterkte en moed om door te gaan. en het klopt ook wat je verteld je zit er pal op.




Ervaring van Anoniem met paragnost Christelle   Ervaring van Anoniem met paragnost Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Ik vind u echt goed. zonder dat ik iets heb verteld heeft ze veel info kunnen vertellen. dank u wel.




Ervaring van F met paragnost Angel Felice   Ervaring van F met paragnost Angel Felice   Ervaring van F geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola is echt de beste. ze deed een lezing en binnen de tijd die je voorspelde. bedankt je bent echt een aanrader. gr Ren.




Ervaring van Rene met paragnost Lola   Ervaring van Rene met paragnost Lola   Ervaring van Rene geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Dag lieve Nona-Yo. ik heb je gisteren gesproken en je bent kei raak en ook nog een hele leuke en fijne persoonlijkheid. super top hoe jij alles uitlegt en wat je door krijgt, en zeker een aanwinst voor de lijn. ga zo door lieverd en veel succes. ik raad jou zeker aan. liefs je collega.




Ervaring van je collega met paragnost Nona-Yo   Ervaring van je collega met paragnost Nona-Yo   Ervaring van je collega geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Dankjewel Lola. je hebt goed gezien. alle 4 mannen heb je gelijk gehad .




Ervaring van S. met paragnost Lola   Ervaring van S. met paragnost Lola   Ervaring van S. geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha heeft mij fantastisch geholpen bij mijn rechtszaak met mijn baas, ze gaf precies aan hoe het ging lopen en dat heeft mij veel inzicht en rust gegeven. Je bent een topper.




Ervaring van Ton met paragnost Isha   Ervaring van Ton met paragnost Isha   Ervaring van Ton geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  So very kind and clear. Thank you Felice for the strong feeling of insight, support, and goodwill. Til the next time. Xx.




Ervaring van Birthday Forgetter met paragnost Angel Felice   Ervaring van Birthday Forgetter met paragnost Angel Felice   Ervaring van Birthday Forgetter geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeremy
  Ervaring met paragnost Jeremy
  Alles wat Jeremy zij klopte van A tot Z.
Het voelt ook helend om naar Jeremy te bellen en je probleem te vertellen.
Mij heeft hij zo goed geholpen dat ik na ons lang telefoongesprek echt een nieuw helder gevoel had.
Hij kon ook zeggen waar ik pijn had omdat hij het ook voelde en overnam.
Ik zeg het ik ben na dit gesprek een geheel nieuwe persoon geworden.

Dank je Jeremy.
Je hoort me zeker nog terug.
Laura G.




Ervaring van Laura G met paragnost Jeremy   Ervaring van Laura G met paragnost Jeremy   Ervaring van Laura G geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Vorige week heb ik je weer sinds een tijdje gebeld. Bij zaken die ik niet goed zie komen, blijf jij bij je verhaal dat ik vertrouwen moet hebben. Ik spreek je nu al een aantal jaar en tot op heden is alles nog steeds zo verlopen als je altijd gezegd hebt. Soms best wel eng, want de zaken komen tot in detail uit en ook in de volgorde zoals je altijd gezegd hebt.
Als mensen het niet meer weten en uit hun vertrouwen zijn, geef ik altijd als advies: Bel Anny, want die zit nooit mis en kan het ook heel duidelijk vertellen. Niet omslachtig, maar gewoon eerlijk en zoals het is.




Ervaring van Gab met paragnost Anny   Ervaring van Gab met paragnost Anny   Ervaring van Gab geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hoi Sophia
De verbinding viel weg kan nu ook niet meer bellen maar dankje wel voor de informatie en de tips en als we weten dat we het huis krijgen dan laat ik jou dat weten dankje wel .




Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Bedankt voor de mooi lieve woorden ,ik hoop dat dit echt mag goed komen . Ik dank je ,en je zal het zeker horen als ik iets verneem van hem
Verl groeten ik raad je aan voor ieder6.




Ervaring van Maggy met paragnost Angel Felice   Ervaring van Maggy met paragnost Angel Felice   Ervaring van Maggy geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola, dank u voor de geruststellende woorden. Ik kijk uit naar de evolutie die je zag tussen mij en hem.
Liefs
A.




Ervaring van A met paragnost Lola   Ervaring van A met paragnost Lola   Ervaring van A geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Yellow raakt de kern steeds weer, niet zomaar, maar echt op zielsniveau. Dank je wel voor die inzichten die je mij steeds weer geeft. M.




Ervaring van M met paragnost Yellow   Ervaring van M met paragnost Yellow   Ervaring van M geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Wow, u heeft gelijk hoor. Hij gaat inderdaad in z'n eentje een huis kopen zoals u gister had gezegd. Ik weet nu zeker dat de andere voorspellingen ook uitkomen. Bedankt Feline. En inderdaad, het is allemaal erg toevallig dat we beiden op zoek zijn naar een woning. The Universe is working already. Xx.




Ervaring van L. met paragnost Angel Felice   Ervaring van L. met paragnost Angel Felice   Ervaring van L. geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Wat ben jij een heerlijke prettig.persoon om mee te praten. Zo vrolijk en vol energie. Dat heb je overgebracht op mij. Het was maar een kort gesprek, dacht dat ik wat meer beltegoed had Sorry voor de afkapping in het gesprek daarvoor. Bel je zeker weer eens terug. Hopelijk heb je gelijk en neemt A. contact met mij op.
Xx.




Ervaring van Ingrid met paragnost Zoya   Ervaring van Ingrid met paragnost Zoya   Ervaring van Ingrid geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Dank je wel voor je geruststelling. Ben benieuwd of hij voor 1 december contact zoekt. Hou je op de hoogte.
Xx.




Ervaring van Ingrid met paragnost Lola   Ervaring van Ingrid met paragnost Lola   Ervaring van Ingrid geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Een bijzondere reading had ik vanmorgen weer met jou. Op werkgebied zei je: je gaat een conflict krijgen met een klant over een betaling. Maar blijf rustig, lekker laten gaan. Hmm dacht ik nog? ik hou niet van conflicten en al helemaal niet met klanten. Diezelfde middag was daar dan dat conflict. Een klant wilde inderdaad niet betalen. Ik heb je advies opgevolgd en ze veel succes en een fijne dag toegewenst. Hup, weg ermee. Haha. Wederom dank Isha voor je deskundige adviezen. Liefs E.




Ervaring van Hi Isha met paragnost Isha   Ervaring van Hi Isha met paragnost Isha   Ervaring van Hi Isha geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maja
  Ervaring met paragnost Maja
  Lieve Maja, veel dank voor de mooie, oprechte en zuivere readings. Je voelt de zaken ontzettend goed aan, voorspellingen zijn uitgekomen. Je stelt mij keer op keer gerust en geen enkele vraag is jou te veel. Top. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met paragnost Maja   Ervaring van Anoniem met paragnost Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Sabina heeft mijn story tot in de puntjes blootgelegd. Een mooie bevestiging van wat ik al aanvoelde. ben je zeer dankbaar.
Zeker een aanrader op deze site.




Ervaring van anoniem met paragnost Sabina   Ervaring van anoniem met paragnost Sabina   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve schat. je bent echt een engel en bent voor een reden in mijn leven gekomen.
Je bent zo een lieverd.


Veel liefs van Camille xx.




Ervaring van Camille met paragnost Carola   Ervaring van Camille met paragnost Carola   Ervaring van Camille geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola je had weer gelijk en binnen de tijd die je aangaf je bent de beste gr.




Ervaring van Martin de jager met paragnost Lola   Ervaring van Martin de jager met paragnost Lola   Ervaring van Martin de jager geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Erg goed niet lang duidelijk, en overtuigend
Hopelijk komt je voorspelling uit je hoort het van me
Dank je wel x.
.




Ervaring van A met paragnost Angel Felice   Ervaring van A met paragnost Angel Felice   Ervaring van A geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maja
  Ervaring met paragnost Maja
  Lieve vrouw die veel wist te vertellen over mijn verleden. Haar verhaal klopte met de werkelijkheid. Zij schetst een mooie toekomst en ik geloof haar. Fijne vrouw om mee te praten. Dank u wel Marja, ik bedoel dank je wel voor het fijne gesprek.




Ervaring van Pauline met paragnost Maja   Ervaring van Pauline met paragnost Maja   Ervaring van Pauline geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola je had weer gelijk en binnen de tijd die je aangaf. Je bent de beste gr.




Ervaring van Martin met paragnost Lola   Ervaring van Martin met paragnost Lola   Ervaring van Martin geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lieve Mina, dank je wel voor het verhelderende gesprek zojuist. De verbinding werd verbroken, vanwege te weinig beltegoed en vandaar dat ik geen gedag meer kon zeggen. Fijne avond en liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laaya
  Ervaring met paragnost Laaya
  Ik ben echt onder de indruk van Laaya. Ze wist werkelijk alles, heel snel tot in detail. Voor mij in een heel moeilijke situatie nu, had ik dit echt nodig.




Ervaring van Demet met paragnost Laaya   Ervaring van Demet met paragnost Laaya   Ervaring van Demet geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Bedankt voor het verhelderende gesprek. Ik bel binnenkort zeker terug. Dank u wel voor de heldere inzichten, Marius.




Ervaring van Marius met paragnost Sid   Ervaring van Marius met paragnost Sid   Ervaring van Marius geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gypsy
  Ervaring met paragnost Gypsy
  Heel aardige vrouw die zegt waar alles op staat en wijze adviezen geeft. Zeker de moeite waard om haar te contacten. Ik houd je op de hoogte Gypsy en zal het zeker wat rustiger aan doen.




Ervaring van Cindy met paragnost Gypsy   Ervaring van Cindy met paragnost Gypsy   Ervaring van Cindy geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  U voorspelde mij enkele maanden geleden dat ik onverwachts een aardig geldbedrag ging krijgen. Dit is nu ook gebeurd.




Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Onlineparagnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Onlineparagnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlineparagnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlineparagnost.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden