Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlineparagnost.net


  Online hulplijn met online paragnosten uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Paragnosten uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van paragnosten uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op onlineparagnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost An
  Ervaring met paragnost An
  Ik geef je 5 sterren, je hebt me helemaal blij gemaakt en alles klopte wat je zei, heel erg bedankt, je hoort me zeker nog, liefs.




Ervaring van Kris met paragnost An   Ervaring van Kris met paragnost An   Ervaring van Kris geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Zij is erg goed in het mediumschap en heeft mij werkelijk geholpen. Als ik vragen heb bel ik haar. Heb een echt antwoord gekregen op mijn vragen. Als je een betrouwbaar antwoord wil adviseer ik daarom haar te bellen. Daarnaast is zij heel fijn om mee te praten, lief en meelevend en eerlijk.




Ervaring van Margot met paragnost Qikyra   Ervaring van Margot met paragnost Qikyra   Ervaring van Margot geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Hey Odette

Heel veel beterschap,liefde en sterkte gewenst

Liefs Evelien.




Ervaring van Evelien met paragnost Odette   Ervaring van Evelien met paragnost Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Lieve Olga,

Me praat maatje ik mis je..Er is nog niets veranderd dan weet jij wat ik bedoel, ongelooflijk. En toch moet het goed komen zoals jij altijd aangeeft. Ik denk vaak aan onze gesprekken en jou woorden vooral bij ons laatste gesprek, het komt goed vertelde je me dan.
Toch is het heel heel moeilijk en niet te begrijpen waarom dit zolang duurt. In ieder geval ben ik blij met jou,kan niet wachten tot wij elkaar weer spreken alle leuke verhalen maar vooral je goede advies raad, wijsheid, kracht, energie, je voelt alles haarfijn aan, stelt mensen gerust je bent nog steeds de allerbeste. Liefs tot snel NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Dankjewel voor het fijne gesprek, en je eerlijke antwoorden hier kan ik wat mee.

Liefs N.




Ervaring van N met paragnost Destiny   Ervaring van N met paragnost Destiny   Ervaring van N geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hoi Sanne je had helemaal gelijk, zonder info boven op het probleem en mij terug in m,n gevoel geholpen super topper 1e klas, .




Ervaring van Marley met paragnost Sanne   Ervaring van Marley met paragnost Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Ongelooflijk hoe to the point jij elk detail kan zien en aanhalen. Jouw readings zijn zo zuiver en helder.




Ervaring van Lydia met paragnost Tess   Ervaring van Lydia met paragnost Tess   Ervaring van Lydia geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Christelle
  Ervaring met paragnost Christelle
  duidelijke taal met vleugje humor, concrete voorspellingen, geen vaag gesprek. Een aanrader.




Ervaring van patrick met paragnost Christelle   Ervaring van patrick met paragnost Christelle   Ervaring van patrick geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Sterkte & beterschap toegewenst .




Ervaring van Gaby met paragnost Odette   Ervaring van Gaby met paragnost Odette   Ervaring van Gaby geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Lieve Marie, wat een lieve zachte vrouw ben jij. Ik stelde je een vraag, en ik kreeg zoveel uitleg. Wouw. Wat je zag klopte volledig, en je vertelde dat alles goed komt nog dit jaar. Ik hou je zeker op de hoogte hoe alles verloopt. Lieve groetjes Yo.




Ervaring van yolanda met paragnost Marie   Ervaring van yolanda met paragnost Marie   Ervaring van yolanda geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Geweldig.
Leuke lieve dame, die snel dingen waarneemt. Helaas was mijn te goed op, en ik had het niet door, anders had ik je nog willen bedanken.
Echt wauw. Dankjewel. Ik laat van me horen hoe het is gegaan.
Een fijne dag en dankjewel. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Esterella   Ervaring van Karin met paragnost Esterella   Ervaring van Karin geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hallo Joke, ik had je net gesproken en wil je graag bedanken voor je geduld. Alles wat je mij tot nu toe heb voorspelt is altijd uitgekomen. Ik geloof sterk in je. Je hebt een mooie gave. Ik ben de dame waar u tegen zei dat de treintje zal stoppen voor mij relatie. En de zon weer volgend jaar zou schijnen.
Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie en ik hebben heel rustig gepraat. Ik kon elke uitspraak van haar onmiddellijk plaatsen zonder dat ik bijkomende uitleg moest geven of vragen. Dit was een mooi gesprek, waarvoor dank Marie.




Ervaring van Sarah met paragnost Marie   Ervaring van Sarah met paragnost Marie   Ervaring van Sarah geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Dank je. Was fijn jou klare kijk zonder te vervagen, duidelijk te voorspellen. Bea.




Ervaring van Bea met paragnost Karlien   Ervaring van Bea met paragnost Karlien   Ervaring van Bea geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Wat een mooie gesprek heb ik weer ervaren met je,ik sta er weer versteld van,mijn tegoed was op sorry ik viel weg ik ga je zeker weer snel bellen. Ik vind dat je geen 5 sterren maar 10 sterren verdiend zo mooi hoe je dingen inziet en wat je mij allemaal hebt verteld. ik hoop dat alles ten goede komt voor mij en hem. ik hoefde maar alleen me naam te noemen en alles werd mij verteld mochten jullie dit willen lezen bel haar en ontmoet deze geweldige persoon. dankjewel voor alle informatie ik bel je snel weer groetjes, Z.




Ervaring van Z. met paragnost Mari Elena   Ervaring van Z. met paragnost Mari Elena   Ervaring van Z. geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Deze dame kan persoon perfect omschrijven zonder foto, echt alles klopte. Niet gissen, geen vragen, bahm zo is deze persoon. Zegt de dingen zoals ze ze ziet, geeft advies. Kan beelden ontvangen, gedetailleerd. Na mijn vakantie ga ik zeker terugbellen naar deze lieve dame.




Ervaring van K met paragnost Esterella   Ervaring van K met paragnost Esterella   Ervaring van K geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Beste Han, dankjewel voor je heldere reading en uitleg. Af en toe fijn om vertaald te krijgen wat er intern al geleefd wordt. Je reading voelt puur, helder en to the point.
Dank daarvoor Geraldine.




Ervaring van Geraldine met paragnost Han   Ervaring van Geraldine met paragnost Han   Ervaring van Geraldine geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima,

Enkele dagen geleden heb ik je gebeld. Je bent een lieve dame met enorm veel positieve energie. Je hebt me inzichten gegeven . Je bent de 5 sterretjes meer dan waard. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met paragnost Nima   Ervaring van L met paragnost Nima   Ervaring van L geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hey Joke, sorry verbinding brak, saldo was op.maar u voorspellingen blijven tot in de puntjes onveranderd, en naarmate "onze tijd" vordert neem je wordt alles ook duidelijker. Hoedje af. U bent bijzonder.




Ervaring van Chris.C met paragnost Joke   Ervaring van Chris.C met paragnost Joke   Ervaring van Chris.C geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Odette ik wil je langs deze weg sterkte en veel beterschap wensen,lieve groet Jolanda.




Ervaring van Jolanda met paragnost Odette   Ervaring van Jolanda met paragnost Odette   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Dank je wel om me zo goed te begeleiden naar een mooie toekomst. Geen enkele vraag is jou te veel en u bent van zeer veel dingen op de hoogte.En inderdaad zoals u zei D. heeft me binnen de drie uren gecontacteerd.Was haast niet te geloven dat u zo goed de toekomst kan zien.




Ervaring van Pkinne met paragnost Petrus   Ervaring van Pkinne met paragnost Petrus   Ervaring van Pkinne geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cleo
  Ervaring met paragnost Cleo
  Het is niet voor niets dat je moeilijk te bereiken bent, wat een topper ben jij. Alles wat je gezien hebt of verteld heeft zijn uitgekomen, vandaar dat ik steeds weer beroep doe op je adviezen. Geen gezeur of flauwe kul, altijd recht op de man/vrouw af. Als je haar nog niet gesproken hebt, dan moet je een keer proberen, zorg dat je goed zit, anders val je van je stoel af. Topper. Cleo.




Ervaring van V. met paragnost Cleo   Ervaring van V. met paragnost Cleo   Ervaring van V. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cleo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Beste bellers, ik ben totaal onverwacht eventjes in het ziekenhuis opgenomen. Hierdoor heb ik de afgelopen dagen geen afspraken kunnen nakomem, maken en gesprekken kunnen houden. Ik verwacht dat ik in de loop van deze week weer aanwezig kan zijn. Bedankt voor alle gespreksaanvragen en graag tot horens.

Warme groet, Odette
.




Ervaring van Odette met paragnost Odette   Ervaring van Odette met paragnost Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Toen ik haar voor het eerst belde vertelde ze mij dat ik binnen een aantal weken een man zou ontmoeten. Ook omschreef ze deze man en hoe het tussen ons zou lopen. Dit is precies zo uitgekomen. Ook kon ze zijn karakter precies omschrijven. Doordat ze me gewaarschuwd had heb ik mezelf gelukkig kunnen behoeden. Nu op naar de volgende voorspelling, op deze kan ik niet wachten en hoop dat deze mag uitkomen, dan ben ik echt blij.




Ervaring van E. met paragnost Esterella   Ervaring van E. met paragnost Esterella   Ervaring van E. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maddy
  Ervaring met paragnost Maddy
  Hallo maddy

Bedankt voor je topadvies
Wat je verteld heb is uitgekomen
Je ben een topper en aanrader
En ik zal je snel weer terug bellen
Nogmaals bedankt voor je adviezen.




Ervaring van Jack met paragnost Maddy   Ervaring van Jack met paragnost Maddy   Ervaring van Jack geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dankjewel voor het mooie spontane warme en leuke gesprek, je zet me weer terug in m,n kracht had ik echt even nodig.
Dankjewel lieverd .




Ervaring van Sam met paragnost Sanne   Ervaring van Sam met paragnost Sanne   Ervaring van Sam geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Bedankt voor je zuivere readings. je eerlijkheid en je oprechtheid. Alles wat je voorspeld komt uit altijd bij het juiste eind. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van Anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, mijn steun en toeverlaat haha, nee serieus, duidelijke antwoorden op vragen en altijd met veel feeling voor de situatie.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Lieve Bhartie, ik vind het heel erg lastig om bepaalde dingen met iemand te delen. Vind het zo fijn dat ik dit met u kan delen. Bedankt voor uw eerlijkheid. En de eerste voorspelling is als uitgekomen. Bedankt voor alles nogmaals.




Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Helaas waren mijn credits sneller op dan gedacht, waardoor ik niet alle info heb gekregen over mijn situatie over die fb blokkade, maar verder heb je me goed geholpen. en ik bel je zeker tzt weer terug (of een enailconsult). Dank je wel.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Aurora   Ervaring van Esmeralda met paragnost Aurora   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Wouw Moniqeu wat ben jij super goed heb je meerdere keer aan de lijn gehad en telkens is het tot nu toe uit gekomen. tot op de dag wat u voorspelde echt een aan rader zal je zeker nog veel bellen. SUPERxx.




Ervaring van Jes met paragnost Monique   Ervaring van Jes met paragnost Monique   Ervaring van Jes geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Lieve Odette, afgelopen dinsdag belde ik jou o.a. over een afspraak die ik vandaag had en er enorm gespannen over was. Ik wil je bij deze laten weten dat de afspraak precies is gelopen zoals je hebt voorspeld en ik alles uiteindelijk reuze mee vond vallen. Dank voor je advies, correcte voorspelling en bemoedigende woorden.




Ervaring van D. met paragnost Odette   Ervaring van D. met paragnost Odette   Ervaring van D. geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi monique wou je laten weten dat ik het heel fijn vond om met u gesproken te hebben en dat ik hem niet ga opgeven ik hoop zo dat wat je vertelde uit gaat komen en ik terug kom met hem in relatie ik geloof er zelf in en zoals je zei waar je zelf in geloofd zegt heel wat. Groetjes helena.




Ervaring van Helena met paragnost Monique   Ervaring van Helena met paragnost Monique   Ervaring van Helena geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Gewoon weg SUPER.Dank je wel voor alles lieve schat,ik bel je nog.x.




Ervaring van Ria met paragnost Thaiis   Ervaring van Ria met paragnost Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Komt meteen to the point zonder vragen stellen.
Ze voelde zeer goed aan wie ik was en wat mijn plannen waren.
Wat de toekomst betrof was ze zeer concreet.
Qikyra is een buitengewoon talent.




Ervaring van Koen met paragnost Qikyra   Ervaring van Koen met paragnost Qikyra   Ervaring van Koen geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Onlineparagnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Onlineparagnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlineparagnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlineparagnost.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden